Κουσάσα (Kusasa) – ηλικίες: 9+

Κουσάσα (Kusasa)

Τύπος ταινίας: Μεγάλου μήκους
Ηλικίες: 9+
Διάρκεια: 53’
Χρονολογία: 2020

Γλώσσα: Αγγλικά
Υπότιτλοι: Με ελληνικούς υπότιτλους και υπότιτλους για άτομα με προβλήματα ακοής
Χώρα: Ν. Αφρική
Σκηνοθεσία: Σέιν Βερμότεν

Σάββατο 23/11 18:00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
(Αίθουσα Δ. Μητρόπουλος)

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα ξεσηκωτικό ντοκιμαντέρ για το ποδόσφαιρο, τη φιλία και τη μάθηση που μας ταξιδεύει από τους σκονισμένους δρόμους μιας φτωχογειτονιάς στην Νότιο Αφρική μέχρι τα λαμπερά γήπεδα της Σουηδίας είναι η φετινή φεστιβαλική εμπειρία που πραγματικά βάζει γκολ απ’ τα αποδυτήρια.

Μια ομάδα αουτσάιντερ εκπροσωπεί τη χώρα της στο μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου του πλανήτη. Οι Kusasa Stars ξεκινούν από μια παραγκούπολη 15.000 κατοίκων στο Γκρένταλ της Νοτίου Αφρικής και ενάντια σε όλα τα εμπόδια φτάνουν να διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Gothia Cup που πραγματοποιείται στην Σουηδία. Για τους μικρούς παίκτες, το ποδόσφαιρο αποτέλεσε αρχικά ένα τρόπο εκπαίδευσης, που τους κράτησε μακριά από τις συνήθεις παγίδες μιας ζωής μέσα στη φτώχεια, όπως τα ναρκωτικά και το έγκλημα. Μαζί με τους απίθανους προπονητές τους, εμπνέουν μικρούς και μεγάλους να πιστέψουν πως το αδύνατο γίνεται δυνατό μέσα από το πάθος και την ελπίδα.

Οι Kusasa Stars αποτελούν ήρωες στην τοπική τους κοινωνία, αλλά και μέλη μιας παγκόσμιας φυλής που αντλεί τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να δημιουργήσει μια καλύτερη ζωή.

Photos

Trailer


Επιστροφή στο πρόγραμμα

Βρίσκεστε στο περιβάλλον προσβάσιμης πληροφορίας

Επιστροφή στο athicff.com
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΩΡΗΤΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ