Εκπαιδευτικά Εργαστήρια & Σχολικές Προβολές 2024 – 2025

Ημερομηνία δημοσίευσης 20.06.2024 Πίσω στην κατηγορία
Εκπαιδευτικά Εργαστήρια & Σχολικές Προβολές 2024 – 2025

Το Σχολικό Πρόγραμμα του 2024-2025 είναι εδώ!

Share

Το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας προετοιμάζεται για το νέο σχολικό έτος, το οποίο θα είναι πιο κινηματογραφικό από ποτέ! Το Σχολικό Πρόγραμμα για τη νέα χρονιά είναι διαθέσιμο για να το εξερευνήσετε εδώ και από το Σεπτέμβριο θα σας περιμένει να το απολαύσετε σε όποια γωνιά της χώρας και αν βρίσκεστε.

Οι μαθητές των σχολείων της Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες στη μεγάλη οθόνη, ενώ οι μαθητές των σχολείων εκτός Αττικής θα τις απολαύσουν διαδικτυακά.

 

Περισσότερες ταινίες για όλες τις βαθμίδες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΤΑΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ανακαλύψτετες εδώ.

 

ΤΑΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ανακαλύψτετες εδώ.

 

ΤΑΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ανακαλύψτετες εδώ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ»
για Προνήπιο, Νήπιο, Α’ Δημοτικού

Eιδικά σχεδιασμένα διαδραστικά παιχνίδια πλαισιώνουν την κινηματογραφική προβολή. Μέσα από τις ταινίες που θα δούμε και τα παιχνίδια που θα παίξουμε μαζί εξερευνούμε τα θαύματα της φύσης, συζητάμε για την καθημερινότητα και τις οικογενειακές σχέσεις και γινόμαστε γενναίοι/ες μέσα από περιπέτειες που μας βοηθούν να αγκαλιάσουμε τις προκλήσεις με θάρρος.

Ανακαλύψτε το εδώ.

 

«ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ: ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ»
για Γυμνάσιο & Λύκειο (από Β’ Γυμνασίου)

Ένα θεματικό πρόγραμμα με ταινίες μικρού μήκους όπου οι μαθητές/τριες ανακαλύπτουν τεχνικές κινηματογράφησης και εμβαθύνουν στους τρόπους αφήγησης. Μέσα από συζητήσεις και βιωματικές δράσεις, μιλάμε για τη βία και για τους τρόπους αντιμετώπισής της με στόχο να βρούμε άλλους τρόπους για να λύνουμε τις διαφορές μας.

Ανακαλύψτε το εδώ.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να δηλώσετε ενδιαφέρον ή κάντε την κράτησή σας τηλεφωνικά από 1η Σεπτεμβρίου στο 210 7256579 από Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 16:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο