“My Name is Lulo!”, το σχέδιο σεναρίου που προκρίθηκε στο 3ο Διαγωνισμό Ανάπτυξης Σεναρίου

Ημερομηνία δημοσίευσης 09.07.2024 Πίσω στην κατηγορία
“My Name is Lulo!”, το σχέδιο σεναρίου που προκρίθηκε στο 3ο Διαγωνισμό Ανάπτυξης Σεναρίου

Η νικήτρια θα παρακολουθήσει το εντατικό εξάμηνο πρόγραμμα ανάπτυξης σεναρίου Cinekid Script LAB με πλήρη υποτροφία από το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και το Cinekid Festival! 

Share

Η Έφη Παππά με το σχέδιο σεναρίου “My Name is Lulo!”, είναι η νικήτρια του 3ου Διαγωνισμού Ανάπτυξης Σεναρίου από το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και το Cinekid Festival!

Ο διαγωνισμός είναι μια πρωτοβουλία του Φεστιβάλ που δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες δημιουργούς να συμμετάσχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή προγράμματα ανάπτυξης σεναρίου, το Cinekid Script LAB

Ο νικητής θα παρακολουθήσει το εντατικό εξάμηνο πρόγραμμα ανάπτυξης σεναρίου Cinekid Script LAB με πλήρη υποτροφία την οποία έχει εξασφαλίσει το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της Feelgood και της Aegean. 

*Το “My Name is Lulo!” είναι ένα πρωτότυπο σενάριο τηλεοπτικής σειράς που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 εώς 8 ετών και τις οικογένειές τους. Το Λούλο είναι μια καλόκαρδη, αλλά και σκανταλιάρα σκίουρος που αγαπά τις περιπέτειες και τις νέες ανακαλύψεις. Σε κάθε επεισόδιο, την ακολουθούμε σε διάφορες καθημερινές καταστάσεις και νέες εξερευνήσεις.

 

Ο 3ος Διαγωνισμός Ανάπτυξης Σεναρίου προκηρύχθηκε το Μάρτιο 2024, και κατά τα σχέδια σεναρίου που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκειά αξιολογήθηκαν από 3μελής Κριτική Επιτροπή. Η Επιτροπή επέλεξε τα δύο (2) καλύτερα σενάρια, τα οποία στη συνέχεια κατατέθηκαν για την τελική φάση αξιολόγησης στο Cinekid Script LAB.

Μετάβαση στο περιεχόμενο