Ποιοι Είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αμάντα Λιβανού

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιδρυτικό μέλος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Παραγωγός και ιδρύτρια της Neda Film. Σπούδασε Ιστορία και Πολιτικές Επιστήμες στο London School of Economics. Παραγωγός και συμπαραγωγός 20 ταινιών μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ. Εκλεγμένο μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (2013-2016). Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου – Sundance Institute Alumni. Επιλεγμένη Φιλμογραφία: «Screaming Jay Hawkins I Put A Spell On Me», του Νίκου Τριανταφυλλίδη, “Πίσω Πόρτα», του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, «Μια Μέρα τη Νύχτα» του Γιώργου Πανουσόπουλου, “L” του Μπάμπη Μακρίδη, «Λάμπουν στο Σκοτάδι» του Παναγιώτη Ευαγγελίδη, “Park”, της Σοφίας Εξάρχου, «Οίκτος» του Μπάμπη Μακρίδη.

Καλλιόπη Χαραλάμπους

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Ιδρυτικό μέλος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Μητέρα, παραγωγός θεάτρου και τηλεόρασης. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό Θεάτρου στο Royal Academy of Dramatic Arts & King’s College στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί στο θέατρο και έχει διευθύνει και επιβλέψει τηλεοπτικά events μεγάλης κλίμακας για νέους.

LOUISE JOHANSEN

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διευθύντρια Προγράμματος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Σπούδασε Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης. Υπεύθυνη προγράμματος φεστιβάλ για περισσότερα από 10 χρόνια - CPH PIX (Copenhagen) και FEBIOFEST (Prague). Γράφει για μουσική και κινηματογράφο. Έχει εργαστεί στις διεθνείς σχέσεις και επικοινωνία για διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου. Event και concert curator με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Παραγωγός ανεξάρτητων ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους. Μέλος της Δανέζικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΜΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Επιλογή ταινιών & συντονισμός προγράμματος στο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

ΚΑΤΙΑ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Διευθύντρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Έχει πτυχίο Φιλοσοφίας και μεταπτυχιακό Διαχείρισης Πολιτιστικών Οργανισμών. Έχει εργαστεί σε πολλούς πολιτιστικούς φορείς στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

ΜΑΡΙΖΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Υπεύθυνη Συντονισμού του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στον Κινηματογράφο στο Middlesex University στο Λονδίνο. Εργάζεται ως freelance videographer και μοντέρ.

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΥΝΗΓΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Συντονιστής Παραγωγής και Φιλοξενίας του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Σπούδασε σκηνοθεσία στο London College of Communication UAL, έχει ασχοληθεί με την παραγωγή και την σκηνοθεσία ανεξάρτητων ταινιών μικρού μήκους και ως εκπαιδευτικός σε κινηματογραφικά εργαστήρια.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΑΣΤΡΑΠΕΛΛΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπεύθυνη για την Επικοινωνία του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Eργάζεται ως δημοσιογράφος.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και ηχοληψία στο School of Audio Engineering (SAE).

ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Υπεύθυνη τεχνικού συντονισμού για την ιστοσελίδα του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας. Απόφοιτος Μηχανικός Η/Υ. Έχει εργαστεί σε αρκετά έργα για το Υπουργείο Παιδείας και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Βρίσκεστε στο περιβάλλον προσβάσιμης πληροφορίας

Επιστροφή στο athicff.com
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΩΡΗΤΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ