Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το  Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας (Athens International Children’s Film Festival), ATHICFF,  ιδρύθηκε για να υποστηρίξει και να προωθήσει την παγκόσμια δημιουργική κινηματογραφική παραγωγή για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.

Με την πρόσβασή σας σε αυτόν τον ιστότοπο, στο athicff.com και σε όλες του τις σελίδες, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με κάποιον από τους ακόλουθους όρους, απαγορεύεται η χρήση ή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Ζητάμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν τα χρειαζόμαστε πραγματικά για να σας παρέχουμε κάποια υπηρεσία. Τα συλλέγουμε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, εις γνώσιν σας και με την συγκατάθεσή σας.

Σας πληροφορούμε γιατί τα συλλεγουμε και πως πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Φόρμα ενημερωτικού δελτίου (Newsletter form)

Με την εγγραφή σας στο newsletter συμφωνείτε να αποθηκεύσετε το email σας στον πάροχο newsletter μας, Mailchimp. Χρησιμοποιούμε έλεγχο ταυτότητας δύο επιπέδων, οπότε μετά την υποβολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα λάβετε και  ένα μήνυμα επικύρωσης της εγγραφής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόνο εάν αποδεχτείτε την εγγραφή σας σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Τα ενημερωτικά δελτία που στέλνουμε αφορούν κυρίως τα νέα και τα επιτεύγματά μας και δεν διαφημίζουμε άλλες εταιρείες ή προϊόντα.

Μπορείτε να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ή να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους που μπορείτε να βρείτε στο κάτω μέρος όλων των ενημερωτικών δελτίων που λαμβάνετε από εμάς. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερώσετε ή να διαγράψετε το email σας.

Το athicff είναι το μόνο που έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mailchimp, μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου του.

Εάν επιλέξετε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό μας δελτίο, δεν θα λαμβάνετε πλέον μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

 

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας μια φόρμα επικοινωνίας, μας παρέχετε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε ώστε  να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας. Αυτά τα δεδομένα δεν τηρούνται στη βάση δεδομένων μας ή στον διακομιστή μας. Δεν μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με άλλα μέρη. Δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για μελλοντικούς σκοπούς μάρκετινγκ, εκτός εάν ζητηθεί ρητά.

Διατηρούμε μόνο τις συλλεγείσες πληροφορίες για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε την υπηρεσία που ζητήσατε. Τα δεδομένα που αποθηκεύουμε, τα προστατεύσουμε με εμπορικά αποδεκτά μέσα για την αποφυγή απώλειας και κλοπής, καθώς και μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης, αντιγραφής, χρήσης ή τροποποίησης. Αφού απαντήσουμε στο αίτημά σας, τα δεδομένα και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο διαγράφονται.

Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά στοιχεία ταυτότητας δημοσίως ή με τρίτους, εκτός και αν απαιτείται από το νόμο.

 

ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Security logs)

Αν κάποιος προσπαθήσει να έχει πρόσβαση στην περιοχή διαχείρισης του ιστότοπού μας χωρίς να έχει άδεια, τότε διατηρούμε τη διεύθυνση IP του στα αρχεία καταγραφής μας. Αυτό υποδηλώνει ακατάλληλη χρήση και κακοήθη προσπάθεια και ως εκ τούτου έχουμε το δικαίωμα να διατηρούμε τέτοια αρχεία καταγραφής και να τα επεξεργαζόμαστε.

Η συνέχιση της χρήσης του δικτυακού μας τόπου θα θεωρείται ως αποδοχή των πρακτικών μας γύρω από την ιδιωτική ζωή και τα προσωπικά στοιχεία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα χρήστη και τις προσωπικές πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα στην ιστοσελίδα μας. Οι φόρμες επικοινωνίας αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλα τα παρεχόμενα δεδομένα διαγράφονται. Τα δεδομένα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο φιλοξενούνται από την Mailchimp, μια διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω στην αντίστοιχη ενότητα.

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, τα οποία μας έχετε παράσχει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

 

ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Η εταιρεία φιλοξενία μας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι συμβατή με το GDPR.

Οι υπηρεσίες των ενημερωτικών δελτίων μας φιλοξενούνται από την Mailchimp, που εδρεύει στην Ατλάντα των Η.Π.Α. και είναι συμβατή με GDPR.

Οποιαδήποτε πληροφορία αποστέλλεται μέσω SSL / HTTPS για την εξασφάλιση της ασφάλειας.

 

 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Ο διακομιστής μας διαθέτει μηχανισμούς προστασίας από κακόβουλο λογισμικό, εσωτερικά συστήματα αναφοράς και σύστημα ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση ανίχνευσης ύποπτης δραστηριότητας.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εξ ολοκλήρου SSL / HTTPS σε όλο τον ιστότοπο μας. Αυτό κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες των χρηστών μας με τους διακομιστές, έτσι ώστε οι προσωπικές πληροφορίες που τους αφορούν να μην μπορούν να ληφθούν ποτέ από τρίτους χωρίς άδεια.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:

Email: info@athicff.com

 

Αυτή η πολιτική ισχύει από την 1 Οκτωβρίου 2018.