Ταινίες μεγάλου μήκους

Σχολική προβολή

Για μαθητές/τριες Δημοτικού

Επιλέξτε την ταινία που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε σε μία κινηματογραφική αίθουσα με την τάξη σας και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να δηλώσετε ενδιαφέρον ή κάντε την κράτησή σας τηλεφωνικά από 1η Σεπτεμβρίου στο 210 7256579 από Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 16:00.

Η Ρόζα, μια μικρή νεράιδα των λουλουδιών, ζει μόνη της σε μια ανθισμένη τριανταφυλλιά. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ονειρεύεται να έχει ένα φίλο, αλλά φοβάται πολύ να φύγει από το λουλούδι της.
● Κάρλα Χόλμπακ ● 75' ● Δανία
Ο Μαξ, ένας 12χρονος επιχειρηματίας, αναγκάζεται να κλείσει το ενεχυροδανειστήριο που λειτουργούσε ο ίδιος από το γκαράζ του σπιτιού του και να μετακομίσει μαζί με τον μπαμπά του σε ένα απομακρυσμένο χωριό στην επαρχία. Όταν ο Μαξ ανακαλύπτει τα κοτόπουλα που κρύβονται στον εγκαταλελειμμένο αχυρώνα του ξαδέρφου του, Τσαρλς, θα ζωντανέψει μέσα του ξανά το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας.
● Σεμπαστιέν Γκαν ● 89' ● Καναδάς
Η Ρόζι έχει την τέλεια ζωή: ζει σε ένα όμορφο σπίτι, έχει πολλούς φίλους και έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Σύντομα, όμως, θα αλλάξουν όλα, καθώς θα αναγκαστεί να μετακομίσει στην Ολλανδία.
● Ρέιμοντ Γκριμπέργκεν ● 90' ● Ολλανδία
Μετάβαση στο περιεχόμενο