Ο Σούνε Κουμπάρος (Sune – Best Man) – ηλικίες: 8+

Ο Σούνε Κουμπάρος (Sune - Best Man)

Τύπος ταινίας: Μεγάλου μήκους
Ηλικίες: 8+
Διάρκεια: 88’
Χρονολογία: 2019

Γλώσσα: Σουηδικά
Υπότιτλοι: Με ελληνικούς υπότιτλους
Χώρα: Σουηδία
Σκηνοθεσία: Γιον Χόλμπεργκ

Σάββατο 23/11 18:00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
(Αίθουσα Δ. Μητρόπουλος)

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πέρσι γνωρίσατε στο φεστιβάλ τον ένα και μοναδικό Σούνε και τον αγαπήσατε τόσο πολύ που δώσατε στην ταινία του, Σούνε Εναντίον Σούνε, το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μεγάλου Μήκους. Φέτος, ο ξανθός σίφουνας και η θεότρελη οικογένειά του επιστρέφουν, με τις προκλήσεις για τον τετραπέρατο πρωταγωνιστή να έχουν φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη! Στη νέα ταινία είναι αντιμέτωπος με το πιο σοβαρό δίλημμα της ζωής του: να σταθεί στο πλευρό του αγαπημένου του παππού ή να δοκιμάσει την τύχη του με την παντοτινή εκλεκτή της καρδιάς του;

 

Ο Σούνε είναι έτοιμος για τη μυστική σχολική εκδρομή με την τάξη του και ανυπομονεί να περάσει πολύτιμο χρόνο με την αληθινή του αγάπη, την Σόφι, όταν ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι ο γάμος του παππού Χέλμερ πέφτει το ίδιο Σαββατοκύριακο. Πανικός! Πώς να διαλέξει ανάμεσα στο καθήκον του να γίνει κουμπάρος του παππού του και σε μια φανταστική ευκαιρία να μείνει μόνος με την Σόφι; Δεν μπορεί – γι’αυτό αποφασίζει να κάνει και τα δύο με το δικό του απίθανο τρόπο.

 

Ετοιμαστείτε για το ξεκαρδιστικό νέο κεφάλαιο των περιπετειών της οικογένειας Άντερσον, μιας σουηδικής εκδοχής των Σίμπσονς (εδώ αντί για τον Μπαρτ, ο σκανταλιάρης, πανέξυπνος μικρός αδερφός είναι ο Χάκαν, που έκλεψε την παράσταση στην προηγούμενη ταινία). Ασταμάτητο γέλιο, θεότρελες καταστάσεις, κοφτερές ατάκες και μια δόση επιστημονικής φαντασίας στην οποία ο μελλοντικός εαυτός του ήρωα εμφανίζεται για να ανατρέψει κάθε του απόφαση εγγυώνται τα πιο διασκεδαστικά 88 λεπτά της φετινής διοργάνωσης.

Photos

Trailer


Επιστροφή στο πρόγραμμα

Βρίσκεστε στο περιβάλλον προσβάσιμης πληροφορίας

Επιστροφή στο athicff.com
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΩΡΗΤΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ